Vaihtolavat

Vaihtolavat Tampereella ja lähikunnissa täytenä palveluna.

Vaihtolavan vuokraus kotitalouksille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille

Vaihtolava sopii roskien ja romujen keräämiseen niin rakennus- ja purkutyömaalla kuin siivous- ja pihatalkoisissa. Hoidamme vaihtolavan kuljetukset ja jätteiden kierrätyksen.

Valitse tarpeesi mukaan matala tai korkea jätelava

Vaihtolava matalilla laidoilla eli reunoilla Karpin Käsittelyltä.

Vaihtolava matalilla laidoilla

Matala vaihtolava on ihanteellinen pihatalkoisiin sekä pienempään siivous-, remontti- ja rakennusjätteen keräämiseen. Matala vaihtolava on helppo täyttää, sopii kätevästi ahtaampiin tiloihin eikä jätä painaumia maahan.

Vaihtolava korkeilla laidoilla eli reunoilla Karpin Käsittelyltä.

Vaihtolava korkeilla laidoilla

Tilavampi vaihtolava soveltuu suuremmille purku- ja rakennustyömaille. Lavan saa täytettyä joko ylhäältä tai avaamalla peräovet.

Vaihtolavan hinta – Tampere, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä & lähikunnat

Vaihtolavan hinta alkaen 160 € / kappale tai yrityksille sopimuksen mukaan. Pidempiaikaiset lavavuokrat sovitaan tai tarjoamme erikseen.

Vaihtolavan hinta sisältää:

  • Vaihtolavan tuonnin ja noudon
  • 3 päivän vuokran.
  • Ylimeneviltä päiviltä veloitus 8 € / päivä.

Katso vaihtolavahinnasto

Lisäksi veloitamme jätemaksut jätelajin mukaan. Vaihtolavan kuljetus vuorokauden sisällä tilauksesta (arkipäivisin). Paikkakuntakohtaiset hinnat ovat suuntaa-antavia – Jos matka keskustasta on pitkä, se saattaa vaikuttaa lavapalvelun hintaan. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Huomioithan tien mahdollisen painorajoituksen ja huolehdit tarvittaessa tilapäisen kuljetusluvan.